Faršu įdarytos bulvių “geldelės”. Dieviname visa šeima!
Patinka? Duok Like!
[fblike]
[fblike]
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus – padaryti “geldeles”.
Į faršą sudėti smulkintą svoguną, kiaušinš, prieskonius pagal skonį ir viską gerai išminkyti.
Paruoštu faršu įdaryti bulvių “geldeles”.
Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaiteje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta.
Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris apsilydys.
Skanaus!
Komentarai