Mindaugai, tapk mūsų Prezidentu!


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Kviečiame visus pritariančius prisijungti prie FB grupės „MINDAUGĄ PUIDOKĄ Į PREZIDENTUS“

Artėjant prezidento rinkimams Lietuva dar neturi kandidato, kuris aiškiai atlieptų žmonių lūkesčius ir tikrai atstovautų pilietinį interesą. Vienintelis politikas, kuris nuosekliai ir sėkmingai kovoja prieš pražūtingą sistemą – DR. MINDAUGAS PUIDOKAS.

Mūsų valstybė egzistenciniame pavojuje, pilietinė visuomenė negirdima ir ignoruojama.

Po nepriklausomybės emigravo daugiau kaip 700 tūkstančių jaunų ir darbingų piliečių. Lietuva nenumaldomai praranda geriausią savo genofondą.

Valdžioje esantys partokratai visiškai nepaiso žmonių nuomonės ir savavališkai laimina tokius tautai ir valstybei lemtingus sprendimus, kaip Jungtinių tautų migracijos paktas. Valdžia beatodairiškai stumia kontroversiškos Stambulo konvencijos ratifikavimą.

Vyriausybės institucijos vykdo Konstitucijoje įtvirtintų pamatinių žmogaus ir šeimos teisių pažeidimus. Sąmoningai vilkinami vaiko teisių sistemoje esančių problemų sprendimai.

Europinių fondų ir mokesčių mokėtojų lėšos naudojamos neefektyviai ir nusikalstamai švaistomos. Nėra valstybinio sektoriaus, kuris nebūtų apraizgytas lėšas „siurbiančių“ organizacijų.

Toliau plynai kertami miškai saugomose Lietuvos teritorijose. Vardan stambaus verslo intereso, rizikuojant žmonių sveikata, statomos šiukšlių deginimo įmonės, Lietuvą paversiančios svetimų atliekų utilizavimo šalimi.

Švietimo sistema ir toliau kryptingai žlugdoma. Reali valstybės valdymo reforma nėra vykdoma.

Valdžios sprendimai priimami chaotiškai ir nesitariant su visuomene. Pilietiškumas ir patriotizmas telikęs tik valdžios sakomose kalbose.

Žmonės privalo atgauti pasitikėjimą ir tikėjimą savo valstybe, privalo tapti pilnateisiais savo valstybės šeimininkais. Tai įmanoma tik per žmonių skausmui ir rūpesčiams neabejingą prezidentą. Tik ryžtingas, naujos kartos ir ant tvirto vertybinio pamato stovintis politikas gali pagaliau pasukti Lietuvos ir jos žmonių likimą teigiama linkme.

Pakvieskime MINDAUGĄ PUIDOKĄ atstovauti mus visus ir kandidatuoti Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose 2019 metų gegužę.

Kviečiame visus pritariančius prisijungti prie FB grupės „MINDAUGĄ PUIDOKĄ Į PREZIDENTUS“

Tik visi kartu – MES JĖGA!

Komentarai

Reklama