E. Dragūno žinutė V. Landsbergiui: prieš ką mes šiandien kovojame?


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Egidijus Dragūnas-Sel garsėja kaip žodžio kišenėje neieškantis dainininkas. Šį kartą Lietuvoje bene skandalingiausiu atlikėju laikomas E. Dragūnas išsakė nuomonę apie Lietuvoje vykstančius mitingus. Žinomas atlikėjas apgailestavo, kad šiuo metu yra išvykęs ir negali protestuoti su visais Lietuvos žmonėmis.

Socialinio tinklo paskyroje Selas kreipėsi į profesorių Vytautą Landsbergį, prisimindamas 1991-ųjų sausio 13-osios įvykius.

„Su visa pagarba! Buvau vaikas ir savo akimis mačiau tankus prie Televizijos bokšto, deginom laužus prie parlamento, gynėm jus, sėdinčius tuo metu užsibarikadavusius Seime. Neslėpsiu, buvo gaila, kai netapot prezidentu, tikrai buvot to vertas! Jūs sukūrėt sąjūdį ir buvot tas, kuris daugiausia prisidėjot prie cccp griuvimo! Vienas mažas klausimas, suprantu tų mitingų esmę tais laikais, kai mes kovojom prieš konkretų blogį. Prieš ką mes kovojam šiandien, patys prieš save? Jūs turėjot tiek metų valdžią, o mitingai vyksta ir šiandien. Kas kaltas? Atsakykit, kas?“

E. Dragūnas neslėpė nusivylimo, kad negali protestuoti prieš valdžią kartu su lietuviais. „Gaila, kad šiandien negaliu protestuoti kartu su visais Lietuvos žmonėm. O vienintelis, prieš ką aš šiandien norėčiau protestuoti, – prieš šiandieninę žodžio sąvoką ir prasmę politikas. Politikas, koks jis šiandien? Negailestingas, savanaudiškas, korumpuotas, perkamas ar parduodamas. Ar ne taip, Vytautai? O aš norėčiau matyt politiką kaip brolį, kaip draugą, kaip žmonių ir tautos interesų gynėją!!!“ – rašė atlikėjas.

E. Dragūno komentaras© Socialiniai tinklai
Šaltinis: www.alfa.lt

Komentarai

Reklama