Alina Jakavonienė atstovavusi Ūso pedofilijos byloje Deimantę Kedytę ir pasistengusi, kad sistema apsaugotų pedofilų klaną


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Alina Jakavonienė
Alina Jakavonienė . Ji yra ta pati Alina Masel Mergaitei Kedzio pedofilijos byloje Deimantei Cinino teisme …

Alina Jakavonienė atstovavusi Ūso pedofilijos byloje Deimantę Kedytę ir pasistengusi, kad Sistema apsaugotų pedofilų klaną.Užtai ji iš paprastos “vaikų teisių atstovės” buvo paaukštinta į “Vaikų teisių apsaugos tarnybos” direktorę.

Šaltinis:Alina Masel Jakavonienė Mergaitei teisme atstovaus ne L.Stankūnaitė, o valstybės atstovas Vaiko teisių tarnybos atstovė Alina Masel Jakavonienė

Dosjė:

2007 m. Vilniaus pedagoginis universitetas, lenkų filologijos bakalauro laipsnis, mokytojo kvalifikacija, vertimas.
2010 m. Mykolo Romerio universitetas, teisės bakalauras,
2013 m. – teisės magistras.
2008 -2012 m. Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus vyriausioji specialistė.
2013 – 2015 m. Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktoriaus pavaduotoja, skyriaus vedėja.
Nuo 2015 m. Valstybės vaiko teisių ir įvaikinimo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktorė.Alina Jakavonienė atstovavusi Ūso pedofilijos byloje Deimantę Kedytę ir pasistengusi, kad Sistema apsaugotų pedofilų klaną.Užtai ji iš paprastos “vaikų teisių atstovės” buvo paaukštinta į “Vaikų teisių apsaugos tarnybos” direktorę.

Alina Jakavonienė
Alina Jakavonienė. Ji yra ta pati Alina Masel – Kauno pedofilijos bylos dalyvė

Komentarai

Reklama