2022 metų horoskopas 12 Zodiako ženklų


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Astrologai jau sudarė 2022 metų horoskopą 12 Zodiako ženklų. Nepraleiskite progos susipažinti su kitų metų prognozėmis.

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Organizatorių nuotr.

2022 metais Avinai pagaliau turės progą gyventi taip, kaip nori patys. Nors ilgą laiką teko kentėti įvairius suvaržymus, tačiau dabar situacija pakryps į gerąją pusę. Turėsite ne vieną progą geriau pažinti pasaulį ir kitas kultūras, todėl kasdienybė nušvis visai kitomis spalvomis. Norintiems keliauti po svečias šalis bus palankesnė pirmoji metų pusė: šiuo laikotarpiu turėsite daugiau laisvo laiko, o finansinės galimybės bus kur kas didesnės.

Finansinė padėtis ateinančiais metais išliks stabili, tačiau antroje metų pusėje gali tekti kiek labiau susiveržti diržus. Nors gaunamos pajamos neturėtų sumažėti, tačiau jūsų užsibrėžti tikslai pareikalaus nemažų išlaidų. Žvaigždės žada, kad 2022 metais atrasite būdų, kaip efektyviau taupyti pinigus, todėl planų įgyvendinimas gali būti paprastesnis.

Santykiai su kitais žmonėmis išliks geri, tačiau jums gali tekti susidurti su pavydžiais žmonėmis, kurie gali bandyti jumis pasinaudoti. Būkite atsargūs bendraudami su nepažįstamaisiais: jei per daug atvirausite, tikėtina, kad tai gali atsigręžti prieš jus, todėl pasistenkite, kad taip nenutiktų. Santykiai su kolegomis antrojoje metų pusėje gali būti gana įtempti, tačiau pasistenkite į tai kuo ramiau reaguoti.

Problemos darbe tegu ir lieka darbe – namuose leiskite sau atsikvėpti ir pasimėgauti mėgstamais užsiėmimais. Neleiskite, kad darbas taptų jūsų pasaulio centru – vertėtų nepamiršti, kad kitos gyvenimo sritys taip pat yra labai svarbios.

2022 metai bus itin palankūs verslininkams ir investuotojams. Šiuo laikotarpiu pasirašytos svarbios sutartys gali turėti ženklią įtaką jūsų ateičiai, todėl labai svarbu nepraleisti palankių progų ir išnaudoti visas likimo siunčiamas galimybes. Jei jums vis kyla minčių pradėti savarankišką veiklą, 2022 metų antroji pusė tam bus ypatingai palanki.

Šiuo laikotarpiu vertėtų vadovautis savo nuojauta ir nekreipti dėmesio į tai, ką kalba aplinkiniai.

Nors jūsų artimiausi žmonės gali bandyti atkalbėti nuo rizikingų sprendimų, tačiau nepamirškite, kad jūsų ateitis yra tik jūsų pačių rankose.

Ateinančiais metais galėsite džiaugtis puikia sveikata, tačiau vertėtų daugiau dėmesio skirti sveikai mitybai ir fiziniam aktyvumui.

Nors šiuo laikotarpiu nenusimato didelių traumų ar rimtų sveikatos sutrikimų, tačiau atsarga gėdos nedaro. 2022 metais turėsite daugiau laisvo laiko, kurį galėsite skirti vien tik sau, todėl pasistenkite šį laiką tinkamai išnaudoti: stiprinkite savo sveikatą ir nepamirškite apsilankyti pas gydytoją dėl profilaktinės sveikatos patikros – tai gali padėti užkirsti kelią įvairių lėtinių ligų įsisenėjimui.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Organizatorių nuotr.

2022 metais Jaučiai džiaugs laisve ir naujomis galimybėmis. Pagaliau rasite raktą, kuris jums padės įveikti visas kliūtis, todėl tai tikrai džiugins ir motyvuos judėti į priekį. Nors ateinančiais metais gali tekti pasiraitoti rankoves ir kaip reikiant paplušėti, tačiau tai Jaučio ženklo atstovų niekuomet negąsdina: esate pratę sunkiai dirbti ir savarankiškai įveikti visus gyvenimo kelyje pasitaikančius sunkumus.

Galite net neabejoti, kad už visas jūsų pastangas galiausiai bus dosniai atlyginta: žvaigždės žada, kad antroje 2022 metų pusėje galėsite džiaugtis pagerėjusia finansine situacija.

Nors 2022 metai nebus labai palankūs kelionėms, tačiau tai tikrai nereiškia, kad nerasite kitų galimybių, kurios padės atgauti jėgas ir pasisemti dar daugiau motyvacijos. Turėsite ne vieną progą pasilepinti mėgstama veikla, todėl ateinantys metai atrodys tikrai įkvepiantys. Jei jums sunku atsispirti pagundai išvykti į svečias šalis, tam bus palankiausias paskutinis 2022 metų ketvirtis.

Šiuo laikotarpiu galėsite sklandžiau planuoti išvykas ir nesibaiminti, kad kruopščiai parengtas planas gali sugriūti vos per vieną akimirką.

Profesinėje srityje 2022 metais galite tikėtis palankaus įvertinimo ar net paaukštinimo. Tai turės ir teigiamą, ir neigiamą pusę: nors jūs galėsite džiaugtis pagerėjusia finansine situacija ir kur kas aukštesne saviverte, tačiau neišvengiamai teks susidurti su kolegų pavydu, kuris jums gali atrodyti kaip viską griaunanti jėga.

Pasistenkite kuo mažiau reaguoti į apkalbas ir per daug nesigraužkite, jei apie jus bus paskleistos melagingos paskalos. Jei apie jus kalbama, tai tik dar kartą patvirtina, kad jums pavyko pasiekti aukštumų, todėl mėgaukitės savo šlove.

Dėl laiko trūkumo ateinančiais metais galite kiek primiršti savo pomėgius, tačiau žvaigždės pataria ieškoti pusiausvyros tarp darbo ir malonumų: nors metų pradžioje tai gali atrodyti kaip neįveikiamas iššūkis, tačiau labai greitai suprasite, kad viskas yra gerokai paprasčiau. Leiskite sau šiek tiek atsikvėpti: po sunkios darbo dienos tikrai galite sau leisti pabendrauti su draugais ar pasimėgauti kinu.

Tikėtina, kad 2022 metais Jaučiams neteks skųstis rimtais sveikatos sutrikimais, tačiau nuolatinis stresas gali iššaukti tam tikras ligas. Todėl ypatingai svarbu ieškoti būdų, kurie jums padėtų atsikvėpti ir atgauti dvasinę pusiausvyrą.

Jei dirbsite netausodami savo jėgų ir pamiršite apie poilsio teikiamą naudą, metų pabaigoje galite imti skųstis nepaaiškinamo pobūdžio skausmais ar nuolatiniu nuovargiu, todėl pasistenkite užkirsti tam kelią.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

Organizatorių nuotr.

Sėkmė Tigro metais šypsosis tiems Dvynių ženklo atstovams, kurie moka tinkamai planuoti savo laiką. 2022 metais išbandymų netrūks, tačiau patys atkakliausi Dvyniai tikrai atras būdų, kaip įveikti gyvenimo kelyje pasitaikančius sunkumus.

Nors metų pradžioje gali atrodyti, kad ne viskas einasi taip, kaip norėtumėte, o dedamos pastangos neatsiperka, tačiau būtent tai gali priversti ieškoti būdų, kaip viską pakreipti tinkama linkme. Jei neprarasite motyvacijos ir ryžtingai judėsite į priekį, galite net neabejoti, kad labai greitai sulauksite tinkamo įvertinimo.

2022 metais svarbu nepamiršti, kad viskas priklauso tik nuo jūsų pačių požiūrio: jei nuolatos kalbėsite apie savo nesėkmes, prisišaukti sėkmę gali būti labai sudėtinga. Įvertinkite, ką galėtumėte atlikti kitaip, ir nedelsdami imkitės veiksmų.

Tik tada, jei būsite nusiteikę ieškoti naujų galimybių, galėsite tikėtis pasisekimo: jei tiesiog plauksite pasroviui ir peiksite nepalankias aplinkybes, metų pabaigoje gali tekti konstatuoti, kad sėkmės taip ir nepavyko sulaukti.

Ateinančiais metais Dvynių ženklo atstovai turės ne vieną progą išpildyti savo senas svajones, tačiau tik nuo jų priklausys, ar jie tas progas pastebės. Žvaigždės pataria būti atviresniems naujovėms ir išnaudoti visas likimo siunčiamas galimybes: jei per ilgai dvejosite ir nesiimsite jokių veiksmų, kitos palankios progos galite nesulaukti.

Norintiems keisti darbovietę bus palankesnė antroji metų pusė, kuomet Dvynių ženklo atstovai bus kur kas energingesni ir nusiteikę išmokti kažką naujo.

Jei naujos veiklos imsitės jau 2022 metų pradžioje, jums gali atrodyti, kad naujos informacijos yra per daug, o ją įsisavinti pernelyg sudėtinga. Ieškodami darbo turėtumėte atsižvelgti ne vien tik į mokamą atlyginimą: jei darbovietę pakeisite tik dėl pinigų, tikėtina, kad labai greitai gailėsitės dėl tokio sprendimo. Įvertinkite ir tai, ar darbo pobūdis jums yra pakankamai įdomus, ir ar tai jums suteiks galimybę tobulėti.

 

2022 metų pradžioje gali tekti gerinti santykius su aplinkiniais. Tikėtina, kad būsite ganėtinai irzlūs, todėl bendravimas su kitais žmonėmis nebus labai paprastas. Pasistenkite nesivelti į konfliktus – kartais geriau tiesiog patylėti ir nuomonę pasilaikyti sau.

2022 metais Dvyniai turėtų daugiau dėmesio skirti sveikatos gerinimui. Net ir ganėtinai nekalti simptomai gali įspėti apie rimtas ligas, todėl vertėtų nedelsti ir apsilankyti pas gydytoją. Nesiteisinkite, kad tam neturite pakankamai laiko – nepamirškite, kad sveikata yra brangiausias žmogaus turtas.

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Organizatorių nuotr.

Planuojantiems keliones bus palankiausias antras metų ketvirtis: šiuo laikotarpiu profesinėje srityje tiesiog plauksite pasroviui, todėl didelių pokyčių nereikėtų tikėtis. Vis dėlto, kas kita, jei šiuo metu nuspręsite pažinti kitų šalių kultūras: įspūdžiai atminty išliks ilgam ir nuskaidrins jūsų kasdienybę.2022 metais Vėžio ženklo atstovai galės džiaugtis pagerėjusia finansine situacija.

Pagaliau jūsų pastangos bus įvertintos, ir už tai sulauksite tinkamo įvertinimo. Patiems darbščiausiems ženklo atstovams likimas nepagailės apdovanojimų, todėl vertėtų pasiraitoti rankoves ir netausoti savo jėgų. Pirmasis metų ketvirtis gali pareikalauti nemažai energijos, tačiau vėliau turėsite ne vieną progą šiek tiek atsikvėpti ir pasilepinti mėgstamais užsiėmimais.

Žvaigždės pataria mažiau galvoti apie praeitį: nors jus gali kankinti nostalgiški prisiminimai, tačiau pasistenkite visą savo energiją sutelkti vien tik į savo tikslų įgyvendinimą. Tai, ką pradėsite 2022 metais, gali tapti tvirtu pagrindas jūsų ateities perspektyvoms, todėl negalvokite apie tai, ko nebegalite pakeisti, ir visas savo mintis sutelkite vien tik į į savo svajonių įgyvendinimą. 2022 metai Vėžio ženklo atstovams žada nemažai malonių staigmenų, kurios dar kartą patvirtins, kad esate tinkamame kelyje.

Pirmoje metų pusėje santykiai su aplinkiniais gali būti gana įtempti: jus erzins, kad jie elgiasi ne taip, kaip jūs norėtumėte, tačiau pasistenkite savo mintis nukreipti kur nors kitur ir kuo mažiau apie tai galvokite.

Kitų žmonių poelgių jūs negalite koreguoti, tačiau visada turite galimybę keisti savo požiūrį.

Jei užsiauginsite pakankamai storą odą ir ir nekreipsite dėmesio į aplinkinių išsakomas pastabas, labai greitai pastebėsite, kad įgyvendinti savo tikslus tampa gerokai paprasčiau. Atminkite, kad būtent jūs esate savo likimo kalviai, todėl kitų žmonių šnekos neturėtų jūsų sustabdyti ar priversti judėti priešinga kryptimi.

2022 metai bus itin palankūs sportininkams: tikėtina, kad būtent šie metai padės jums pasiekti aukštumų ir sublizgėti jūsų pasirinktoje srityje. Nors gali prireikti įdėti tikrai nemažų pastangų, tačiau pasistenkite per daug nealinti savo organizmo: visuomet įsiklausykite į tai, ką jums sako kūnas. Jei treniruotės metu prireiktų šiek tiek sulėtinti tempą ar net sustoti, būtinai taip ir padarykite, nes priešingu atveju tai gali lemti rimtas traumas.

Nors sportas gali užtikrinti geresnę savijautą, tačiau nepamirškite, kad poilsis taip pat yra labai svarbus.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Organizatorių nuotr.

2022 metais Liūtai turės progų šiek tiek paeksperimentuoti. Nors anksčiau tam pritrūkdavote ryžto, tačiau dabar galėsite nesibaiminti dėl rizikos ir įgyvendinti visus savo sumanymus. Metų pradžioje gali atrodyti, kad jūsų dedamos pastangos visiškai neatsiperka, tačiau nepamirškite, kad tam kartais prireikia daugiau laiko.

Nesustokite pusiaukelėje ir judėkite savo pasirinkta kryptimi – jau labai greitai galėsite džiaugtis savo pergale.

Ateinančiais metais Liūtai nestokos energijos ir naujų sumanymų, todėl 2022-aisiais galės susikurti tvirtą pagrindą savo ateičiai. Vienintelis dalykas, kuris jums gali pakišti koją, – tai laiko trūkumas.

Dalykų, kuriuos turėsite nuveikti, tikrai netrūks, todėl svajosite apie tai, kad paroje atsirastų bent kelios papildomos valandos. Deja, tai neįmanoma, todėl jums teks gerai pasukti galvą, kaip galėtumėte efektyviau planuoti savo laiką. Liūtams gali tekti atsisakyti veiklos, kuri neteikia pakankamai džiaugsmo arba nėra naudinga.

Nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad tai padaryti yra pernelyg sudėtinga, tačiau labai greitai suprasite, kad viskas yra gerokai paprasčiau nei manėte.

Nors pirmoje metų pusėje gali atrodyti, kad nesulaukiate artimųjų palaikymo, tačiau labai greitai paaiškės, kad viskas yra priešingai. Artimų žmonių įžvalgos ir patarimai gali padėti pasiekti užsibrėžtus tikslus, be to, jų pagalba leis įveikti net ir didžiausias kliūtis.

Jei matysite, kad patiems susidoroti su tam tikromis užduotimis yra pernelyg sudėtinga, nebijokite prašyti artimiausių žmonių pagalbos: jų geranoriškumas leis pasiekti puikius rezultatus.

Planuojantiems investuoti į nekilnojamąjį turtą bus palankiausi vasaros mėnesiai: šiuo laikotarpiu bus mažesnė rizika susidurti su nesąžiningais žmonėmis, be to, bus mažesnė finansinių nuostolių tikimybė. Jei svarstote keisti darbovietę, taip pat geriausia palaukti vasaros: šiuo metu pasirašytos svarbios sutartys bus naudingiausios.

Jei svarstote vykti į užsienio šalis, tam geriausia rinktis paskutinį 2022 metų ketvirtį: šiuo laikotarpiu turėsite daugiau laisvo laiko, todėl be sąžinės graužaties galėsite pasimėgauti kelionių teikiamais malonumais.

2022 metais Liūtams rekomenduojama susirūpinti savo mityba: tikėtina, kad dėl laiko stokos rinksitės greitai paruošiamus patiekalus, kurie neretai neturi jokios maistinės vertės. Nesiteisinkite, kad neturite laiko ruošti įmantrių patiekalų – sveikai mitybai tikrai nereikia ypatingai daug laiko ir pastangų. Pasirūpinkite, kad organizmas nestokotų jam reikalingų medžiagų, nes priešingu atveju metų pabaigoje galite imti skųstis energijos trūkumu.

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Organizatorių nuotr.

2022 metais Mergelės galės džiaugtis likimo siunčiamomis dovanomis. Kurį laiką atrodė, kad net ir didelės pastangos neduoda pakankamai gerų rezultatų, tačiau dabar situacija pakryps į teigiamą pusę.

2022 metų pradžia bus itin palanki užbaigti anksčiau pradėtus darbus ir tai tikrai džiugins: jei anksčiau vis skųsdavotės, kad dėl vienų ar kitų priežasčių nepavyksta užbaigti kadaise pradėtų projektų, dabar galėsite mėgautis ne tik sėkminga darbų pabaiga, bet taip pat ir netikėta šlove. Mergelės ženklo atstovai kurį laiką jautėsi nepakankamai įvertinti, ir tai turėjo neigiamą poveikį jų motyvacijai, tačiau dabar viskas netikėtai pasikeis ir neužilgo net neatsiminsite, kokiu sunkiu keliu jums teko eiti.

Planuojantiems keliones žvaigždės pataria palaukti antrosios metų pusės, kuomet rūpesčių bus gerokai mažiau ir mintys nesisuks vien tik apie darbą. Šiuo laikotarpiu taip pat bus palanku daugiau dėmesio skirti savo mėgstamai veiklai ar ateities planų kūrimui.

Žvaigždės žada, kad antroji 2022 metų pusė bus palanki nekilnojamojo turto pirkimui ir svarbių sutarčių sudarymui: tikėtina, kad šiuo laikotarpiu gausite tikrai patrauklių pasiūlymų, todėl neskubėkite jų atmesti.

Nors iš pirmo žvilgsnio naujovės gali atrodyti pernelyg rizikingos, tačiau įvertinę pagrindinius privalumus ir trūkumus tikrai galėsite priimti tinkamą sprendimą.

2022 metai bus palankūs santykių su aplinkiniais gerinimui. Vertėtų pamiršti senus kivirčus ir galiausiai užkasti karo kirvį. Net ir tuomet, jei jums atrodo, kad tam tikras asmuo turėtų jūsų atsiprašyti, nelaukite, kol jis žengs pirmą žingsnį ir patys inicijuokite susitaikymą. Nors pamiršti praeities nuoskaudas gali būti labai sunku, tačiau atleidę tikrai pajusite palengvėjimą.

Ieškantiems naujų darbo galimybių nereikėtų priimti pernelyg skubotų sprendimų: tikėtina, kad metų eigoje sulauksite pasiūlymo užimti naujas pareigas dabartinėje darbovietėje, todėl jums neprireiks imtis ryžtingų veiksmų.

Jei nesijaučiate tinkamai įvertinti, apie tai turėtumėte pasikalbėti su vadovu: tikėtina, kad būsite išklausyti, o priimtas sprendimas bus palankus abiem pusėms.

Žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti fiziniam aktyvumui: net ir pasivaikščiojimas gryname ore gali daryti stebuklus: tai padeda pašalinti įtampą ir pasijusti kur kas geriau. Taip pat vertėtų stebėti savo kraujospūdį: padidėjęs ar sumažėjęs kraujo spaudimas gali turėti ženklų poveikį jūsų bendrai savijautai, todėl pasistenkite laiku užkirsti kelią galimoms ligoms. Nenumokite ranka į organizmo siunčiamus signalus.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Organizatorių nuotr.

2022 metais Svarstyklės turės daugiau energijos. Nors kurį laiką atrodė, kad darbas ir kasdieniai rūpesčiai išsunkia visas jūsų jėgas, tačiau netrukus situacija pasikeis į gerąją pusę. Nors darbų ateinančiais metais tikrai netrūks, tačiau būsite kupini jėgų ir nusiteikę įveikti net ir pačius didžiausius iššūkius. Maža to, netikėtai galite sulaukti pagalbos pasiūlymų.

 

Didžiausios sėkmės gali tikėtis tie ženklo atstovai, kurie artimiausiu metu planuoja keisti darbovietę. Galite sulaukti patrauklių darbo pasiūlymų, kurie bus visiškai netikėti, tačiau labai viliojantys.

Jei manote, kad to nenusipelnėte, ar dvejojate, ar su jums patikėtomis užduotimis įstengsite tinkamai susidoroti, paprasčiausiai pasitarkite su savo artimiausiais žmonėmis: tikėtina, kad būtent jie suteiks jums motyvacijos imtis naujų iššūkių. Žvaigždės pataria nedvejoti savo gabumais ir pasinaudoti visomis likimo siunčiamomis galimybėmis: nepamirškite, kad antros tokios pat progos galite ir nesulaukti.

Planuojantiems keliones rekomenduojama palaukti 2022 metų vasaros, kuomet jūsų nevargins nepabaigti darbai ar kiti rūpesčiai. Net ir trumpos atostogos gali tapti pagrindiniu jūsų įkvėpimo šaltiniu, todėl tikrai verta pasvarstyti apie galimybę šiek tiek pasilepinti ir aplankyti svečias šalis.

Net ir tada, jei keliausite be kompanijos, įspūdžių jums pakaks tikrai ilgam – tikėtina, kad būtent 2022 metų atostogas vėliau galėsite įvardinti kaip vienomis geriausių.

Jei kurį laiką vis skųsdavotės prastais santykiais su kolegomis, dabar į šią situaciją galėsite pažvelgti visai kitomis akimis. Aplinkinių priešiškumo priežastis gali būti labai paprasta – galbūt elgiatės pernelyg arogantiškai ir kartais pamirštate pasisveikinti. Jei būsite mandagūs ir negalvosite vien tik apie save, tikėtina, kad labai greitai galėsite pagerinti tarpusavio santykius ir sukurti kur kas malonesnę darbo aplinką.

Rudens pradžioje galite sulaukti netikėtos naujienos, kuri nebus labai maloni. Pasistenkite į tai kiek įmanoma ramiau reaguoti: tikėtina, kad nelaukti pokyčiai tebus laikinas etapas, kuriam pasibaigus viskas grįš į ankstesnes vėžes. Nesijaudinkite, jei šiuo laikotarpiu ne viskas eisis taip, kaip buvote suplanavę: atminkite, kad rūpesčiai mus tik dar labiau užgrūdina.

2022 metais Svarstyklės galės pasigirti puikia savijauta ir stipria sveikata, tačiau nereikėtų pamiršti periodiškai apsilankyti sveikatos įstaigoje. Nereikėtų ignoruoti organizmo siunčiamų signalų ir laiku kreiptis į specialistus, kurie nustatys negalavimų priežastis ir parinks tinkamą gydymą.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Organizatorių nuotr.

2022 metais Skorpiono ženklo atstovų laukia daugybė malonių netikėtumų. Nors ateinančiais metais ne viskas klostysis pagal iš anksto parengtą planą, tačiau tai nesutrukdys pasiekti galutinio tikslo. Skorpiono ženklo atstovai dabar galės drąsiai svajoti: tikėtina, kad būtent 2022 metai taps jų svajonių išsipildymo laikotarpiu.

Nenustebkite, jei 2022 metais darbo krūvis bus didesnis nei esate pratę: jei tinkamai planuosite savo laiką, galite būti maloniai nustebinti, kad spėjate nuveikti kur kas daugiau nei buvote numatę.

Nors esate pratę visas užduotis atlikti vieni, tačiau ateinantys metai bus itin palankūs mokytis bendradarbiauti: nereikėtų pamiršti, kad dvi galvos visada yra geriau už vieną, o tuomet, jei dirba visas kolektyvas, rezultatai tampa dar geresni.

Planuojantiems atostogas žvaigždės pataria tam pasirinkti pirmąją metų pusę, kuomet įvairių netikėtumų bus gerokai mažiau. Jei planuojamas išvykas vis atidėliosite, didelė tikimybė, kad 2022 metais taip ir nepavyks tam atrasti pakankamai laiko. Jau metų pradžioje vertėtų nuspręsti, kada ir kur norėtumėte keliauti, ir iš karto imtis savo planų įgyvendinimo.

Jei vis pasvajojate pakeisti savo profesinę sritį ar įsidarbinti naujoje darbovietėje, ateinantys metai bus itin palankūs dideliems pokyčiams.

Nenuvertinkite savo galimybių ir ryžtingai ženkite link svajonės – jos išsipildymas jau visai čia pat.

Žvaigždės žada, kad 2022 metais jūsų laukia tikrai nemažai patrauklių pasiūlymų, tačiau rekomenduojama nepriimti pernelyg skubotų sprendimų, nes priešingu atveju netolimoje ateityje gali tekti smarkiai gailėtis. Jei vidinis balsas prieštaraus jūsų priimamiems sprendimams, neskubėkite pasirašyti svarbių sutarčių, ir pirmiausia pasitarkite su tais žmonėmis, kuriuos laikote savo autoritetu.

Santykiai su artimaisiais 2022 metais nebus labai stabilūs: tai pyksitės, tai vėl taikysitės. Rasti abiem pusėms tinkančius kompromisus gali būti tikrai nelengva, tačiau visada verta šiek tiek pasistengti.

Nors kivirčų priežastys nebus rimtos, tačiau susitaikyti gali būti tikrai nelengva. Neleiskite, kad nereikšmingos smulkmenos taptų jūsų nesantaikos priežastimi: jei išgirsite jums taikomų kandžių pastabų, pasistenkite į tai nereaguoti ar tiesiog kartu pasijuokite.

Ateinančiais metais Skorpionams vertėtų labiau pasirūpinti savo sveikata. Nors medicinos įstaigose esate ganėtinai retas svečias, tačiau dabar vertėtų į organizmo siunčiamus signalus sureaguoti rimčiau ir neužsiimti savigyda.

Prisiminkite, kada paskutinį kartą atlikote sveikatos tyrimus: galbūt būtent dabar yra pats tinkamiausias laikas juos pakartoti? Tai padės užkirsti kelią galimiems susirgimams.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Organizatorių nuotr.

2022 metai Šauliams žada ir teigiamas, ir neigiamas patirtis. Jei būsite nusiteikę pozityviai, nesunkiai įveiksite net ir pačius didžiausius sunkumus, taigi, netrukus iš savo nesėkmių galėsite tik pasijuokti.

Nors esate pratę viską kruopščiai planuoti, tačiau ateinantys metai žada tikrai nemažai netikėtumų, kurie privers šiek tiek pakoreguoti savo sumanymus ar net pasukti visai kitu keliu. Nors pokyčiai jums visada kelia stresą, tačiau dabar bus itin palanku ieškoti būdų, kurie padėtų atgauti vidinę ramybę.

2022 metai Šauliams žada ne vieną malonią išvyką, kurios metu bus galima patirti įsimintinų nuotykių.

Žvaigždės pataria planuojant keliones visuomet turėti atsarginį planą: jei dėl vienų ar kitų priežasčių tektų pakeisti savo planus, jums nereikės nuogąstauti, kaip tokioje situacijoje vertėtų pasielgti.

Ateinančiais metais rekomenduojama kuo mažiau laiko praleisti vienumoje: būtent bendravimas su kitais žmonėmis gali tapti pagrindiniu jūsų įkvėpimo šaltiniu, todėl nepraleiskite progos įgauti daugiau energijos. 2022 metai bus palankūs susitikimams su seniai matytais bičiuliais ar giminaičiais: tai padės atgaivinti malonius prisiminimus, o kartu praleistas laikas į atmintį įsirėš ilgam.

Pirmoje metų pusėje galimi smulkūs nesutarimai su šeimos nariais, tačiau užglaistyti kilusius konfliktus nebus sudėtinga. Blogiausia, ką galite padaryti, – tai tiesiog nebesikalbėti su jus įžeidusiais žmonėmis. Tokiu atveju atitolsite vieni nuo kitų, o vėliau nė neatsiminsite, kokia buvo šio nesutarimo priežastis. Jei kas nors jums neduoda ramybės, tiesiog susėskite ir ramiai pasikalbėkite: tikėtina, kad kilusį nesutarimą išspręsite be didesnių pastangų.

Jei svarstote apie galimybę keisti darbovietę, tam bus palankesnė antroji 2022 metų pusė, kuomet nesusipratimų tikimybė bus gerokai mažesnė. Žvaigždės pataria per daug nesiblaškyti: jei yra galimybė, pasistenkite įsitvirtinti dabartinėje darbovietėje. Pasikalbėję su savo vadovu pasistenkite išsiaiškinti karjeros galimybes ir nesidrovėkite prašyti pakelti jums atlyginimą. Jei būsite pakankamai drąsūs ir ryžtingi, žvaigždės jums bus palankios.

Ateinančiais metais Šauliams vertėtų pasisaugoti nepažįstamų žmonių: pasistenkite neatskleisti pernelyg asmeniškos informacijos ir į jų pasiūlymus žvelkite ganėtinai skeptiškai.

Taip pat vertėtų būti budresniems ir saugotis ilgapirščių – tai bus ypatingai aktualu antrojoje metų pusėje. Žvaigždės pataria būti atsargesniems keliuose ir saugotis buitinių traumų, kurios gali baigtis rimtais sveikatos sutrikdymais. Atminkite, kad tik jūs patys galite užtikrinti didžiausią savo saugumą, todėl nė akimirkai nepraraskite budrumo.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Organizatorių nuotr.

2022 metais Ožiaragiams gali tekti priimti svarbius sprendimus. Jei kurį laiką jaučiate, kad darote ne tai, ką turėtumėte, arba įprastinė veikla neteikia džiaugsmo, vertėtų pasirengti rimtiems pokyčiams, kurie jūsų gyvenimą gali nuspalvinti visai kitomis spalvomis.

Žvaigždės šypsosis tiems Ožiaragio ženklo atstovams, kurie nebijo sunkumų, ir yra pasiryžę dėl savo svajonės perplaukti jūras.

2022 metai bus itin palankūs norintiems pakeisti savo profesinę sritį. Jei tokia mintis jau seniai kirba galvoje, belieka imtis ryžtingų veiksmų. Žinoma, visada galima rasti pasiteisinimų, kodėl negalite imtis vienos ar kitos veiklos, tačiau tuomet, jei nesiryšite pokyčiams, jūsų svajonės taip ir liks svajonėmis. Atminkite, kad niekada nėra vėlu imtis veiksmų: jei sudarysite nuoseklų planą, tikrai labai greitai galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.

Pirmojoje 2022 metų pusėje Ožiaragiai galės džiaugtis pagerėjusia finansine padėtimi. Atrodys, kad papildomi pinigai iškrito tarsi iš dangaus, todėl gali kilti pagundų kuo greičiau juos išleisti.

Vis dėlto, žvaigždės pataria neskubėti taip elgtis: ateinantys metai bus itin palankūs taupymui ir investavimui. Jei planuojate pirkti nekilnojamąjį turtą, tam bus palankesnė antroji metų pusė, kada apgavysčių tikimybė bus gerokai mažesnė.

Ateinančiais metais Ožiaragius lepins artimųjų dėmesys ir palaikymas, todėl įveikti iškilusius sunkumus bus gerokai paprasčiau. Žvaigždės pataria neatsisakyti artimųjų pagalbos: kartu galėsite nuveikti kur kas daugiau, o iškilę sunkumai atrodys tarsi nereikšmingos smulkmenos. Nors antroje metų pusėje gali kilti nedidelių nesutarimų su artimiausiais draugais ar šeimos nariais, tačiau juos užglaistyti nebus sudėtinga, jei į viską žvelgsite per juoko prizmę.

Planuojantiems keliones žvaigždės pataria palaukti antrojo metų ketvirčio: šiuo laikotarpiu galėsite pailsėti ir pasisemti daugiau jėgų. Bus palanku aplankyti savo svajonių šalis ar tiesiog išvykti į kaimo turizmo sodybą: ir vienu, ir kitu atveju poilsis naujoje aplinkoje taps jūsų įkvėpimo šaltiniu, todėl tapsite kur kas darbingesni.

2022 metais Ožiaragiai galės pasigirti pakankamai stipria sveikata bei puikia savijauta, tačiau šiuo laikotarpiu vertėtų vengti didelio streso ir ieškoti būdų, kurie padėtų nusiraminti.

Jei profesinėje srityje kiltų tam tikrų rūpesčių, tegu jie pasilieka jūsų darbo kabinete: po darbo dienos tikrai galite sau leisti šiek tiek atsikvėpti ir pasilepinti mėgstama veikla: tai ne tik leis tinkamai pasiruošti naujai darbo dienai, bet taip pat padės rasti atsakymus į ramybės neduodančius klausimus.

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Organizatorių nuotr.

2021 metai Vandenio ženklo atstovams nebuvo lengvi, tačiau 2022-aisiais jau bus galima įžvelgti šviesą tunelio gale. Atrodys, kad visos jus slėgusios problemos ėmė spręstis tarsi savaime, todėl tai tikrai džiugins ir motyvuos ryžtingiau žengti į priekį.

Metų pradžioje žvaigždės pataria pakankamai dėmesio skirti pradėtų projektų užbaigimui, ir tik tada imtis naujos veiklos. Jei elgsitės priešingai, ir nekantrausite kiek įmanoma greičiau įgyvendinti savo naujas idėjas, tikėtina, kad tam išeikvosite pernelyg daug energijos, o rezultatas nebus būtent toks, kokio ir tikitės.

Pirmoje metų pusėje Vandeniai gali skųstis suprastėjusia finansine situacija, tačiau neverta nerimauti: tai tebus laikinas etapas.

Pasistenkite atsisakyti nebūtinų išlaidų, o gautas papildomas pajamas atidėkite „juodai dienai“: jei su pinigais elgsitės pakankamai atsakingai, jau labai greitai galėsite džiaugtis pagerėjusia finansine situacija.

Planuojantiems keliones žvaigždės pataria palaukti paskutiniojo metų ketvirčio: šiuo laikotarpiu turėsite ne vieną progą atsipalaiduoti ir pasimėgauti mėgstama veikla. Paskutiniajame metų ketvirtyje būsite finansiškai stabilūs, o jūsų pečių neslėgs rūpesčiai, dėl kurių gali tekti atidėti kelionės datą.

Karjeros srityje didelių pokyčių nereikėtų tikėtis: nors turėsite progų šiek tiek pakilti karjeros laiptais ar susitarti dėl didesnio atlyginimo, tačiau jausitės taip, tarsi viskas tekėtų įprasta vaga.

Didelių permainų dar reikės šiek tiek palaukti, tačiau tam tikrų veiksmų galite imtis jau dabar: žvaigždės pataria apsispręsti, kokiu keliu norėtumėte eiti ir pakankamai laiko skirti profesiniam tobulėjimui. Jei sieksite tapti pačiu geriausiu savo srities specialistu, tai tikrai neliks nepastebėta, taigi, anksčiau ar vėliau sulauksite tinkamo atlygio.

Santykiai su aplinkiniais pirmojoje metų pusėje gali kelti įtampą. Jausitės taip, tarsi niekur nepritaptumėte, tačiau vertėtų nepamiršti, kad viskas yra tik jūsų galvoje. Tikėtina, kad dėl slegiančių rūpesčių jums bus sunku susitelkti į bendravimą su kitais žmonėmis, todėl atrodys, kad jūs tiesiog skrajojate padebesiais, ar savo mintimis esate nuklydę kažkur kitur.

Nors didelių kivirčų 2022 metais nenusimato, tačiau pasistenkite būti dėmesingi ir pakankamai atviri.

2022 metais Vandeniai bus ganėtinai energingi – didelių sveikatos sutrikimų nenumatoma. Vis dėlto, žvaigždės pataria būti atsargesniems vairuojant ir atliekant rizikingus veiksmus. Net ir nedidelės klaidos jums gali brangiai kainuoti, todėl susitelkite į atliekamus veiksmus ir pasistenkite nesiblaškyti.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Organizatorių nuotr.

Būsite nusiteikę pozityviai, ir tai bus užkrečiama. Atrodys, kad pasaulis tapo gražesnis, tačiau niekaip negalėsite suprasti to priežasties. Žvaigždės pataria per daug nesvarstyti, kodėl viskas atrodys būtent taip, o ne kitaip: tiesiog mėgaukitės šiuo palankiu laikotarpiu ir priimkite visas likimo siunčiamas dovanas.

2022 metų pradžioje atrodys, kad plaukiate pasroviui, ir aplinkui nieko įdomaus nevyksta, tačiau jau antrajame metų ketvirtyje viskas pasikeis. Turėsite ne vieną progą įrodyti savo gabumus ir atsiskleisti vienoje ar kitoje srityje. Jei vis pasvarstote apie galimybę keisti profesiją, 2022 metai tam bus itin palankūs. Atrodys, kad sekasi viskas, ko tik nusprendžiate imtis, todėl nebijokite eksperimentuoti ir atrasti dar neištyrinėtas plotmes. Nesvarbu, kokios veiklos nuspręsite imtis, galite tikėtis šimtaprocentinio artimųjų palaikymo, o tai motyvuos judėti į priekį.

Nors kurį laiką teko atsisakyti kelionių, tačiau 2022 metais Žuvų ženklo atstovai tikrai turės galimybę atsigriebti. Sulauksite patrauklių kelionių pasiūlymų ir tik nuo jūsų pačių priklausys, ar jais pasinaudosite. Kitų šalių kultūrų pažinimas gali tapti pagrindiniu jūsų įkvėpimo šaltiniu: didelė tikimybė, kad būtent tai padės tvirtą pagrindą ateities projektams.

Finansinė padėtis 2022 metais išliks stabili. Nors didelių finansinių pokyčių kurį laiką dar gali tekti palaukti, tačiau jau dabar galite imtis naujų projektų, keisti darbovietę ar derėtis dėl algos pakėlimo. Nesidrovėkite prašyti geresnių darbo sąlygų: nusiteikite, kad nieko baisaus nenutiks, jei darbdavys nesutiks padidinti atlyginimo, – jei surizikuosite, bent jau būsite pabandę.

Ateinančiais metais Žuvų ženklo atstovus džiugins pagerėję santykiai su artimaisiais.

Jei anksčiau vis pasiskųsdavote, kad dažnai liekate nesuprasti, ar bendravimas su šeimos nariais išsunkia visą jūsų energiją, dabar viskas pakryps į gerąją pusę. Būtent jūsų pozityvus nusiteikimas padės užglaistyti net ir pačius didžiausius nesutarimus, taigi, vėliau nereikės svarstyti, kaip atitaisyti praeities klaidas. Jei išliksite pakankamai ramūs ir diplomatiški, vėliau dėl ištartų žodžių tikrai neteks gailėtis.

2022 metais Žuvų ženklo atstovų sveikata bus pakankamai gera, tačiau vertėtų saugotis peršalimo, kurį įveikti gali būti sunkiau nei įprastai. Jei pakankamai dėmesio skirsite ne tik fiziniam aktyvumui, bet taip pat ir sveikai mitybai, daugumos ligų bus galima išvengti. Jei vis pasvarstydavote pradėti grūdintis ir stiprinti imunitetą, dabar tam bus tikrai palankus metas: net ir minimaliomis pastangomis galėsite pasiekti tikrai gerų rezultatų.

Šaltinis: www.ve.lt

Komentarai

Reklama