Puikūs traškūs agurkėliai. Pirmą kartą matau tokį receptą!


Patinka? Duok Like!
[fblike]
  1. Agurkus užpilam vandeniu ir paliekam 3 valandas pastovėti.
  2. Paruošiam stiklainius, plaunam ir sterilizuojam orkaitėje. Tam reikia ant skardos užpilti truputį vandens, pastatyti stiklainius ir prie 150 laipsnių temperatūros pakaitinti juos 15 minučių.
  3. Dangtelius virinti vandenyje 10 minučių.
  4. Į stiklainius sudedam česnaką, krapus, krienų lapus, juoduosius pipirus, kvepiančiuosius pipirus, lauro lapus.
  5. Į puodą įpilam 2 litrus acto ir gerai įkaitinam, neverdam jo.
  6. Kitame inde įkaitinam vandenį, jis turi užvirti.
  7. Imam dalį agurkų ir dedam juos į karštą actą. Maksimaliai 2 minutes palaikom, kornišonus – 1 min., jie šiek tiek pagels. Dabar juos sudedam į stiklainius.
  8. Į litrinį stiklainį įpilam 1 valgomąjį šaukštą druskos ir 1 valgomąjį šaukštą cukraus.
  9. Užpilam virusiu vandeniu ir užsukam dangteliu.
  10. Stiklainius apvyniojam šiltai (galima apklotu), kol visai atvės.

Komentarai

Reklama