Vaizdai iš Kyjivo centro: pasirodė pirmieji duomenys apie aukas… N-18


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Rusai už krymo tiltą masiškai atakuoja Ukrainos sostinę: nauja sprogimų banga Kyjive.

Pirmadienio rytą Rusija atakavo Ukrainos sostinę. Miesto centre nugriaudėjo virtinė sprogimų. Prasidėjo gaisrai.

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ publikuoja įvykdytų raketų atakų Kyjive vaizdo įrašus.

Daugelis žmonių spėjo užfiksuoti vaizdus, nes įsibrovėlių ataka buvo įvykdyta piko valandomis judrioje gatvėje, civiliams einant į darbą. Automobiliai degė tiesiai ant kelio.

Priešo raketos pataikė į objektus miesto centre, Ševčenkovskio ir Solomenskio rajonuose. Centrines Kyjivo gatves blokavo teisėsaugos pareigūnai, dirba gelbėjimo tarnybos, pranešė meras Vitalijus Kličko.

Kijive visos požeminės metro stotys dabar veikia kaip priedangos. Sustabdytas traukinių judėjimas raudonąja linija. Būti gatvėse labai pavojinga.

Pasirodė pirmosios žinios apie aukas sostinėje. Ševčenkovskio rajone dėl raketos smūgio žuvo 8 žmonės, dar 24 civiliai buvo sužeisti, informavo Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Rostyslavas Smirnovas.

Apie 10 valandą pasigirdo nauji sprogimai Darnicio rajone. Tai jau antroji raketų paleidimo iš Astrachanės banga. Masinis Rusijos Federacijos puolimas visoje Ukrainoje tęsiasi. Ukrainiečiams patariama įkrauti telefonus ir būti pasiruošusiems mobiliojo ryšio ir interneto trikdžiams.

Aut. teisės: MTPC
MTPC

 

Komentarai

Reklama