Tortas su kondensuotu pienu per 30 minučių! Paprastas skanaus torto receptas


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Vienuolikmetė dukra su drauge iškepė šį tortą ir pavaišino. Tortas tirpo burnoje, buvo minkštas ir švelnus.

Sudėtis:

Tešla:

  • 140 g aukščiausios rūšies miltų;
  • 1 dėžutė kondensuoto pieno;
  • 100 g sviesto;
  • ½  arbatinio šaukštelio sodos;
  • 2 kiaušiniai;
  • ½ citrinos;
  • kakavos.

Kremas:

  • 400 g grietinės;
  • 200 g cukraus.

Greitai pagaminamas tortas su kondensuotu pienu. Detalus receptas.

  1. Ant mažos ugnies ištirpinti sviestą ir supilti į dubenį.
  2. Supilti kondensuotą pieną, įmušti kiaušinius, sudėti citrinos sultimis nugesintą sodą, persijotus miltus ( kiekvieną kartą gerai išmaišant).
  3. 2/3 tešlos supilti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Į likusią dubenyje tešlą įdėti kakavos, išmaišyti ir supilti antrą sluoksnį į likusią skardos dalį.
  4. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 10 minučių.
  5. Kol torto pagrindas kepa, pasiruoškime kremą: sumaišyti grietinę su cukrumi ir gerai išplakti šluotele.
  6. Išimti iš orkaitės torto pagrindą, perpjauti į tris dalis. Nulyginti kraštus.
  7. Visus sluoksnius, išskyrus pirmąjį, kruopščiai aptepti kremu iš abiejų pusių ir sudėti vieną ant kito. Pirmąjį sluoksnį aptepti tik iš viršaus. Kakavinis sluoksnis turi būti vidurinysis!
  8. Nupjaustytus gabalėlius sutrinti į trupinius ir jais apibarstyti tortą su kondensuotu pienu iš visų pusių.
  9. Viskas, jūsų greitai pagaminamas ir skanus tortas su kondensuotu pienu paruoštas. Liko tik supjaustyti į gabalėlius ir kviesti prie stalo namiškius.

Komentarai