Neįtikėtino skonio cepelinai: šis receptas taps jūsų mėgstamiausiu!


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Patiekalų idėja savaitgaliui? Gal cepelinai? Žinoma! Juk pagaminę juos, nudžiuginsite ir savo, ir savo šeimos narių skrandžius. Geras vaizdas, puikus skonis. Imkitės cepelinų recepto, kurį siūlo Rimas Narkus, ir tikrai neapsiriksite. 

Galime beveik garantuoti, pagal tokį receptą dar negaminote. 

Jums reikės:

Kilogramo bulvių, 500-600 gramų mėsos (naudotas kumpis, kurį reikės malti), svogūno, 2 šaukštų miltų, 2 šaukštų krakmolo, česnako skiltelių, kiaušinio, kelių šaukštų majozeno, aliejaus, sultinio. 

Išvirkite bulves su lupenomis. Tada jas, ataušinę, nulupkite ir sumalkite. Rimas teigia, kad trinti bulvių netinka, reikia jas malti. 

Paruoškite mėsą, kad masė nebūtų sausa. Iš pradžių išvirkite ją, tada sumalkite. Dėkite pakeptą svogūniuką, smulkintą česnaką. Įplakite kiaušinį, pagardinkite keliais šaukštais majonezo, aliejaus ir sultinio kubeliu. Labai svarbu, kad masė nebūtų sausa. 

Į paruoštas bulves dėkite kiaušinį, du šaukštus miltų, du šaukštus krakmolo. 

Suformuokite cepelinų formą, apvoliokite paruoštus krakmole, kad verdant neištižtų.  Pagardinkite grietine, žalumynais. 

Komentarai