Įvyko neįsivaizduojama! Kremliaus kanalas tiesioginiame eteryje išrėžė visą tiesą – salėje stojo mirtina tyla (Video)


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Viena didžiausių Kremliaus televizijos stočių NTV atvirai kritikavo Kremlių dėl jo nelogiškų veiksmų Ukrainoje.

Pokalbių laidos eteryje buvo pripažinta karinė nesėkmė Ukrainoje – NTV studijoje stojo mirtina tyla.

Rusijos televizijos federaliniuosekanaluose prasidėjo lengva panika ir matosi pirmieji lūžio taško ženklai: ekspertai ir televizijos svečiai Kremliaus pokalbių šou studijoje ėmė atvirai sakyti, kad V. Putino karinė avantiūra žlunga.

Socialiniuose tinkluose buvo paskelbta NTV kanalo transliuotos pokalbių laidos fragmentas, kurio metu ekspertai kritikavo Kremliaus vadovo veiksmus. Atsakydamas į laidos vedėjo pastabą, vienas iš studijos svečių teigė, kad po oficialaus karo paskelbimo Ukrainai Maskva sulauks stipresnių ir gilesnių smūgių į savo miestus ir teritorijas iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusės.

Be to, studijoje dalyvavęs tarptautinės politikos ekspertas Maksimas Jusinas, leidinio „Kommersant“ žurnalistas, teigė, jog pasaulio istorijoje nėra buvę precedentų, kai į valstybę būtų priimtos teritorijos, kurių ji nekontroliuoja. Anot jo, ši 4 Ukrainos okupuotų regionų aneksija yra „svajotojų“ vaizduotės vaisius. M. Jusinas pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų fronte vykstanti karo veiksmų dinamika Limano ir Charkivo srities išvadavimo fone kelia abejonių dėl aneksijos sėkmės.

„Kaip įmanoma išlaisvinti Zaporižią, kurioje gyvena 700 000 žmonių, kai nuoširdžiai nežinome, ar mobilizacija padės pakeisti karo veiksmų bangą“, – studijoje mirtinoje tyloje kalbėjo jis.

Rusijos gynybos ministerija šeštadienį pranešė, kad dėl apsupimo grėsmės Rusijos kariai traukėsi iš Limano ir „užėmė palankesnes pozicijas“.

Komentarai

Reklama