Ne šeimas reikia persekioti, o vyti lauk narkomafijos lobistus


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Beprotiškas „Matuko“ įstatymas, dar vadinamas „vaikų grobimo įstatymu“, atsirado (buvo Barnevernet lobisčių šakalienių prastumtas) po tėvų narkomanų nusikaltimo. Sausio 15 dieną istorija pasikartojo, tėvas narkomanas sužalojo savo naujagimę dukterį, kuri į ligoninę atvežta komos būsenoje.

Kiekvienas proto nepraradęs žmogus supranta, kad reikia kovoti su blogio priežastimi, o ne su jo pasekme, ir juo labiau niekšiška prastuminėti melagingu pretekstu vaikų grobimo įstatymus.

Stebina tai, kad tą pačią sausio 15 dieną, kai tėvo narkomano nukankinta mergaitė buvo atvežta į ligoninę, degeneratyvios konservatorių (faktiškai neoliberalų) partijos atstovas Mykolas Majauskas pasiūlė švelninti bausmę už nedidelio kiekio narkotinių medžiagų kontrabandą. Laimei, premjeras Saulius Skvernelis, pretenduojantis tapti Lietuvos prezidentu, nepasidavė šio narkomafijos lobisto provokacijai.

Sorošo agentūra nesnaudžia. Lyg šiol narkotikų lobizmu Seime užsiėmė liberalai, tie nesimaskuojantys Lietuvos valstybės ir lietuvių tautos priešai, negalintys pakęsti net valstybės simbolio Vyties Lukiškių aikštėję. Jų narkomafijos iškiliausia figūra yra seimo narė Aušrinė Armonaitė.

Lapkričio 26 dieną narkotikų legalizavimo lobistė Armonaitė suorganizavo skandalingą narkotikų propagavimo konferenciją seime, kurios tikrasis tikslas – narkotizuoti Lietuvą, naikinti mūsų valstybę.

Šioje konferencijoje dalyvavo trys narkotikų platinimo lobistai iš Čekijos, Norvegijos ir Sakartvelo, diegiantys narkomaniją savo valstybėse. Savo velnioniškus tikslus šie degeneratai dangstė rūpesčiu, neva žalojami likimai jaunuolių, kurie platina narkotikus ir už šį nusikaltimą baudžiami. Šio Armonaitės šabašo moto – sukurkime šiltnamio sąlygas narkomanams ir narkotikų platintojams.

Lygiai tą patį pakartojo ir degeneratyvios konservatorių partijos atstovas Mykolas Majauskas: jam, kaip ir narkomafijos lobistei Armonaitei, labai gaila baudžiamų narkomanų, todėl bausmes reikia švelninti.

O kaip su nužudytu Matuku, su komoje esančia naujagime mergaite, kitais mažyliais, negyvai uždaužytais „jaunuolių“, kuriems Armonaitė ir Majauskas sudarys sąlygos viešai vartoti narkotikus, kurie už narkotikų platinimą nebus baudžiami, dangstantis melu apie „narkotikus asmeniniam naudojimui“, tarytum „asmeninis vartojimas“ yra gėris valstybei.

Ar ne seimo nariai Armonaitė ir Majauskas yra nusikaltimo prieš vaikus bendrininkai? Matuką juk nužudė narkotikai, kuriuos jie propaguoja!

Smurto prieš vaikus priežastis yra narkotikai, todėl kova, visų pirma, turi vykti su narkotikais, jų platintojais ir jų lobistais, kokiais yra Armonaitė ir Majauskas.

Štai šituos du degeneratus reikia išmesti lauk iš seimo, nes jie yra grėsmė šeimoms ir nacionaliniam valstybės saugumui. Narkotikai ir narkotikų lobistai yra smurto prie vaikus priežastis, nuo jų ir reikia pradėti kovą.

“Vakaro žinios” šiandien rašo“Seimūnas Mykolas Majauskas pasipuošė drabužiu, ant kurio yra Vytis, bet neskubėkite jo girti už patriotizmą. Majausko Vytis kiek kitoks nei įprasta, jo formoje matomi kanapių lapai. Ech, kokia nesubtili propaganda. Būtų sąžiningiau užkopti į Seimo tribūną ir tiesiai šviesiai pareikšti: legalizuokite“.

Gaila, nieko neparašyta apie Majausko prisegtos Vyties veidą. Aš net neabejoju, kad Majausko Vytis yra su Dž.Sorošo veidu, nes būtent šis Rotšildų agentas yra narkotikų platinimo lobistų sponsorius.

Komentarai

Reklama