TOP 5 skaniausiu bulvinių blynų receptai. Skanu ir greita.


Patinka? Duok Like!

Daugelio iš mūsų nuo vaikystės taip pamėgti bulviniai blynai turi daug įvairiu variacijų.

Šiame straipsnyje mes pateiksime pačius skaniausius, išragautus ir išbandytus receptus.

Skanaus!

1. Bulviniai blynai su kumpiu ir sūriu

Jums reikės:

  • Bulvių 300 gr.
  • Sūrio ir kumpio po 100gr.
  • Svogūno 1vnt.
  • Kiaušinio 1vnt.
  • Miltų 2 v. šaukšteliai;
  • Druskos, pipirų pagal skonį;
  • Žalumynų;
  • Aliejaus kepimui.

Ant tarkos sutarkuojame bulvės, svogūną, sūrį ir kumpį. Viska dedam į viena indą ir įmušame kiaušinį, supjaustytus žalumynus, pabarstome druska ir pipirais.

Suberiame miltus ir viska gerai išmaišome. Kepame keptuvėje ant aliejaus iki kol gražiai apskrus iš abejų pusiu.

2. Bulviniai blynai su cukinija ir obuoliais

Jums reikės:

  • Cukinija 2vnt.
  • Obuolys 1vnt.
  • Bulvių 4 vnt.
  • Manų kruopų 4 v. šaukšteliai;
  • Druskos, pipirų pagal skonį;
  • Aliejaus kepimui.

Sutrinkite ant su tarka bulvės, cukinijas ir obuolį. Viska įdėkite į viena indą ir įmuškite kiaušinį, įdėkite manu kruopų ir pagardinkite druska, bei pipirais pagal skonį. Viska kepkite keptuvėje kaip įprastus bulvinius blynus.

3. Bulvyniai blynai su moliūgu

Jūms reikės:

  • Kiaušinio 1vnt.
  • Svogūno 1vnt.
  • Miltų 2 v. šaukštai;
  • Česnako 2 skiltelės;
  • Sezamo seklu 2v. šaukštus;
  • Bulvių 4vnt.
  • Moliūgo 400gr.
  • Petražolių maža kuokštelį;
  • Druskos, pipirų pagal skonį;
  • Aliejaus kepimui.

Jums reikės į viena indą sutarkuoti moliūgą, bulvės, supjaustyti petražolės, įdėti išspausta česnaką ir svogūną, įmušti kiaušinį, įdėti miltus ir pagardinti prieskoniais. Viska gerai išmaišyti iki vientisos masės. Kėpti keptuvėje ant aliejaus formuojant nedidelius blynelius. Prieš patiekiant apibarstyti sezamo sėklomis.

4. Bulviniai blynai su špinatais ir morkomis

Jums reikės:

  • Bulvių 3 vnt.
  • Morkos 1 vnt.
  • Pusė svogūno;
  • Šviežių špinatų 500 gr.
  • Kukurūzų miltų 1 arbatinis š.
  • Aitriosios paprikos (pagal skonį);
  • Grietinės;
  • Augalinio aliejaus.

Sutarkuoti bulvės ir morkas, išspausti sultys.Sudėkite į viena indą ir įdėti supjaustyta svogūną ir špinatus.

Įdėkite prieskonių, miltų ir viska gerai išmaišykite. Kepkite keptuvėje ant aliejaus. Kai blynai apskrus iš dvieju pusiu juos dar šiek tiek patroškinkite keptuvėje.

Patiekti su grietinė.

5. Bulviniai blynai su vištiena

Jums reikės:

  • Bulvių 1kg.
  • Kiaušinio 1vnt.
  • Vištienos faršo 200 gr.
  • Svogūno 1vnt.
  • Prieskoniu bulvėms ( tinka bet kokie Jūsų mėgstami);
  • Česnako 2skilteles;
  • Manų kruopų 2 v. šaukšteliai;
  • Pipiru, druskos, vištienos prieskonių pagal skonį;
  • Krapų;
  • Grietinės.

Supjaustome česnaką ir pakepiname keptuvėje, įdedame supjaustyta svogūną. Kai svogūnas šiek tiek pakeps įdėdame vištienos faršą ir pagardiname prieskoniais. Laukiame kol viskas iškeps.

Sutriname bulvės ir į jas įmušame kiaušinį ir įdedame manų kruopas. Viska gerai išmaišome. Formuojame su rankomis iš tešlos pyragėli su vištienos įdaru. Kepame ant aliejaus iš dvieju pusiu.

Patiekiame su grietinė ir apibarstome krapais.

Mums labiausiai patiko bulviniai blynai su kumpiu ir sūriu. Labai skanu ir paprasta, nors ir nelabai sveika, bet karts nuo karto galima save palepinti.

O koks receptas Jums labiausia patiko? Gal turite savo „firminį“ bulvinių blynu receptą?

Lauksime Jūsų nuomonių komentaruose ir nepamirškite pasidalinti su draugais.

Komentarai