Neįtikėtinas atradimas! Lašiniai yra sveikiau nei alyvuogių aliejus


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Mokslininkai padarė nuostabų atradimą – kiaulienos taukus ne tik galima valgyti, bet jie ir turėtų būti įtraukti į dietą, ypač šaltuoju metų laiku. 

Be to, anot ekspertų, kūnui tai yra daug naudingiau nei reklamuojamas alyvuogių aliejus!

Ir tie išankstiniai nusistatymai, kurie įsiskverbė į mūsų sąmonę, yra visiškai nepagrįsti.

Mitas 1. Tai gryni riebalai.

Tai tiesa. Bet jie natūralus, ne GMO, todėl yra visiškai išskaidomas ir virsta energija, o ne centimetrais juosmens srityje. O kiek lašinių įmanoma suvalgyti vienu metu?

Mitas 2. Tai grynas cholesterolis.

Tai nėra tiesa. Cholesterolio yra riebaluose, tačiau jis nėra toks didelis. Taigi neįmanoma gyventi be cholesterolio – iš jo susidaro kraujo ląstelės, o taip pat yra ląstelių membranų dalis.

Mitas 3. Riebalų perteklius

Nors kalorijų kiekis lašiniuose yra gana didelis – 770 kcal / 100 gramų, bet sotumo jausmas išliks ilgą laiką, nes tai yra vadinamasis „ilgasis kalorijų kiekis“ -pagrindinis energijos tiekėjas.

Mitas 4. Lašiniai ir duona yra nesuderinami.

Netiesa! Šoninės gabalas su rugine duona ir net su česnakais – puikus užkandis ir dar daugiau – daugelio ligų prevencija.

Mitas 5. Jūs negalite gaminti ant riebalų, ypač kepti

Tai nėra tiesa! Anglų universiteto mokslininkai teigia, kad vėžį sukeliančios medžiagos niekada nesusidaro kaitinant lašinius. Bet kai visų rūšių augaliniai aliejai yra šildomi, tai atsitinka.

Ir pagaliau. Ar žinote, kad šviežia arba sūdyta kiauliena kartu su daržovėmis yra daugelio dietų dalis? Amerikos mitybos specialistai tiesiogine prasme verčia pacientus įtraukti šį produktą į savo mitybą.

Šaltinis

Komentarai