„Čigoniški: kotletai — patys sultingiausi iš visų! Viską lemia vienas ingredientas… iškart ir neatspėsi


Patinka? Duok Like!

Ingredientai

Jautienos faršas — 700 g

Batonas — 0,5 vnt.

Svogūnas — 3 vnt.

Gaminimas

  1. Supjaustykite batoną riekelėmis ir užmerkite piene.
  2. Į blenderio indą sudėkite svogūną, česnaką, batoną, druską. Plakite viską, kol gausis vienalytė masė.
  3. Pomidorus apipilkite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę ir pridėkite smulkiai supjaustytus žalumynus. Leiskite pastovėti, tada nupilkite susidariusias sultis.
  4. Sumaišykite batoną, pomidorus su žalumynais ir faršą, suformuokite kotletus. Sudėkite juos ant aliejumi išteptos kepimo skardos. Kepkite 220 temperatūroje 30 minučių.

Tokie kotletukai puikiai tiks su bet kokiu garnyru, ar tai bus aguročių užkepėlė, ar bulvių košė.

Komentarai