Ji supjaustė citriną ir padengė druska. Kai pamačiau rezultatą, tą patį padariau ir aš!


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Citrina yra nuostabus vaisius. Šio citrusinių vaisių nauda žinoma visiems, net ir mažiems vaikams.

Todėl tokie populiarūs gėrimai, kuriuose yra citrinų sulčių. Citrina yra naudojamas maisto ruošimui, tradicinėje medicinoje, ir yra laikoma nepakeičiama peršalimo ir gripo priemone.

Visame pasaulyje yra šimtai receptų patiekalams, kurie ruošia maistą su citrina. Arbata su citrina yra ne tik skani, bet ir labai naudinga.

Net kai kurie vaistininkai rekomenduoja gerti citrinos arbatą, o taip pat paracetamolio tabletę.

Šiame straipsnyje mes pasakysime: kodėl šis vaisius yra toks populiarus, kokiomis maistinėmis medžiagomis jis yra turtingas ir aš pasidalinsiu senu receptu..

Citrusiniuose vaisiuose yra daug gerai žinomo vitamino C, kuris kovoja su įvairiomis infekcijomis, taip pat yra B vitaminų: B1, B2, B9, angliavandenių, geležies ir kalio.

Citrinos yra naudojamos siekiant užkirsti kelią rimtoms ligoms, tokioms kaip: insultai ir širdies priepuoliai, jie naudojami organizme metabolizuojamoms medžiagoms normalizuoti, gerinti virškinimą ir yra naudojami kovojant su AIDS, vidurių šiltine.

Manoma, kad Indija arba Kinija yra geltonų vaisių gimtinė, šiuo klausimu yra skirtingų nuomonių. Šiandien citrinų plantacijos auga Graikijoje, Brazilijoje, Ispanijoje ir kitose šalyse, kuriose yra šiltas klimatas.

Sūdytuose vaisiuose maistinių medžiagų kiekis didėja kelis kartus, be to, citrina tampa ne tokia rūgštinga.

Bet kaip fermentuoti citrinas? Tam jums reikės:

• Stiklinės ar ąsočio, 5 citrinos, saujelė stalo druskos

• Pjaukite ant citrusinių vaisių: du – šonuose ir kryželėje virš ir žemiau, įpilkite druską į angas.

• Supilkite druską ir vieną saują pabarstykite į indo dugną ir citrinas įdėkite į viršų, užsandarindami jas;

Fermentacija ir druska pakeis vaisių skonį, suteiks jiems pikantiškumą. Galite įdėti į arbatą, pagrindinių patiekalų, desertų papuošimo ar tiesiog valgyti marinuotų citrinų griežinėlius.

Citrinos, kurios buvo fermentuotos, įgavo daugiau vitaminų, dietologų ir sveikos gyvensenos gerbėjų, patariama valgyti ne šviežius, bet sūrius vaisius.

Tokie citrusiniai vaisiai yra turtingesni mikroelementais ir padeda normalizuoti kūno, ypač virškinimo trakto, aktyvumą – tai ypač svarbu tiems, kurie nori atsikratyti svorio.

Turtingi natūralūs antioksidantai, vaisiai yra veiksmingi ligoms su senėjimu ir turi teigiamą poveikį odai. Naudokite sūdytą citriną savo maiste ir pailginkite jaunystę bei pagerinkite veido ir kūno išvaizdą.

Fermentuotas citrinas gali būti naudojamas kaip hemostatinis agentas, jis padės kovoti su cukriniu diabetu – mažinant gliukozės kiekį kraujyje.

Druskos ir citrinų derinys padeda normalizuoti kraujospūdį, jis gali būti naudojamas kovoti su karpomis, užkirsti kelią venų varikozei, dezinfekuoti burnos ertmę arba gydyti peršalimą ir virusines ligas …

Sūdytos citrinos gabalas, pridedamas prie karšto gėrimo karštame sezone, padės atkurti kvėpavimą.

Mes papasakojome jums apie sūrios citrinos privalumus, jo nepakeičiamas savybes. Bet prieš atlikdami gydymą, pirmiausia pasitikrinkite ir pasitarkite su specialistu.

Pirmiau minėtu būdu vaisių sudėtyje yra daug elementų, kurių ne visada gali valgyti žmonės, turintys tam tikrų ligų.

Todėl, norėdami išsaugoti sveikatą, pirmiausia užsiregistruokite pas gydytoją ir tik tada gydykitės sūriais citrusiniais vaisiais.

Komentarai