17 produktų, negailestingai deginančių riebalus


Patinka? Duok Like!
[fblike]

Maistas, galintis sudeginti riebalus, – ne mitas. Tam tikri produktai padeda pagreitinti medžiagų apykaitą ir pašalinti iš organizmo perteklinius skysčius.

Produktai riebalams deginti:

Varškė, kefyras, raugintas pienas, jogurtas

Kalcitriolis – hormonas, kuris padeda ląstelėms atsikratyti perteklinių riebalų, jo gausu pieno produktuose.

Imbieras

Eteriniai aliejai, kurių yra imbiere, gerina virškinimą, stimuliuoja skrandžio sulčių išsiskyrimą. Tai padeda organizmui sunaudoti daugiau energijos, maksimaliai sudeginti riebalų ląsteles.

Kopūstai

Baltieji, raudonieji kopūstai ir brokoliai turi daug ląstelienos, o tai padeda pašalinti iš organizmo viską, kas nenaudinga.

Agurkai

Mažai kalorijų, daug vandens. Agurkai drėkina organizmą iš vidaus ir išorės ir ypač naudingi tiems, kurie aktyviai sportuoja.

Cinamonas

Cinamonas mažina cukraus kiekį kraujyje, kuris skatina kauptis riebalus. Dėkite cinamono į arbatą, kavą, kefyrą.

Greipfrutas

Jei norite, kad greipfrutas padėtų kovoti su papildomais riebalais, valgykite jį nenupjaudami kartokų pertvarėlių. Būtent jose yra naudingiausios medžiagos riebalams deginti.

Žalioji arbata

Natūralus stimuliatorius tiaminas, kurio yra žaliojoje arbatoje, leis suskaidyti ne tik poodinius, bet ir visceralinius riebalus, kurie kaupiasi aplink vidaus organus.

Vanduo

Vanduo padeda nepersivalgyti ir išplauna iš organizmo druskų perteklių. Kuo daugiau geriate, tuo lengviau liesėjate.

Avietės

Palyginti su kitomis uogomis, avietėse yra mažiau cukrų, todėl jos priskiriamos prie mažai kaloringų produktų.

Garstyčios

Aštrus maistas stimuliuoja skrandžio rūgščių išsiskyrimą. Naudinga valgyti mėsą ir žuvį su garstyčiomis, dėti jų į salotas.

Apelsinas

Apelsinai turtingi ląstelienos, jais galima greitai pasisotinti.

Migdolai

Organizmas perdirba tik 40 proc. migdolų! Pasisavinami tik baltymai. Užkandžiauti migdolais – puiki idėja!

Pupelės

Pupelėse yra daug baltymų. Valgyk pupeles, jos padės lieknėti.

Ananasas

Padeda greitai pasisotinti, nes turi šiurkštaus pluošto, aktyvuoja skrandžio sultis.

Raudonasis vynas

Raudonajame vyne yra aktyvaus fermento resveratrolo, kuris lėtina riebalų nusėdimą.

Obuoliai ir kriaušės

Valo žarnyną, greitai pasotina, nes turi daug ląstelienos, nekaloringi.

Avižiniai dribsniai

Naudingi skrandžiui ir žarnynui, o juk deginant riebalus labai svarbu vartoti maistą, užtikrinantį sklandų šių organų darbą.

Šaltinis

Komentarai